Verslag Tannet Nieuwjaarscocktail 2015
Activiteiten Featured

Verslag Tannet Nieuwjaarscocktail 2015

24 januari is weer een fantastisch themafeest neergezet! Ook dit jaar heeft TANNET de rode loper uitgerold om haar leden van de eerste kring en introducés een warme welkom te heten bij het prachtige Landgoed Waterland. Schitterende dames en heren verschenen in glitter & glamour want het thema van de avond was Holleywood Night. Onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes aan de haard of bar werden verschillende contacten gelegd en nieuwe mensen ontmoet.

Murat gaf in zijn openingsspeech een samenvatting van de ontwikkelingen binnen TANNET in 2014 en gaf aan dat met alles wat er gebeurt in de wereld en in Nederland het belangrijk is om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen.  ‘Deze wereld heeft mensen nodig met passie en betrokkenheid, die klaar staan voor hun medemensen en die blijven geloven in het goede’.

Kort daarna kwamen de spannende momenten van de avond aan! De founding fathers van TANNET Ugur Pekdemir en Atilla Aytekin hebben met veel trots 4 Oscarnominaties bekend gemaakt! Deze prachtige winnaars werden in de spots gezet voor een mooie fotoshoot!

Door de swingende muziek van de DJ en de aanwezigheid van speciale glamour girls was de dansvloer al snel bezet.

Kort samengevat, TANNET kijkt met trots en plezier terug naar deze avond en wenst iedereen een gelukkig 2015!

Hou de website van TANNET goed in de gaten want binnenkort verschijnt de online magazine van de Holleywood Night! Hierbij alvast enkele impressies van de avond!

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X