Verslag Tannet Diner – Vizier op Boardrooms
Activiteiten Featured

Verslag Tannet Diner – Vizier op Boardrooms

Vrijdag 4 september jongstleden heeft de eerste maandelijkse Tannet Diner na de zomerstop weer plaatsgevonden. In de chique wijnkelder van Restaurant Van de Markt heeft ons bestuurslid Erhan Yildiz de gedachtevorming rondom een van de projecten van Tannet uiteengezet.

Turks-Nederlandse professional anno 2015
In een open gesprek zijn het individueel succes van de Turks-Nederlandse professional anno 2015 belicht, zoals op het gebied van carrière en opleiding, maar ook in het tonen van flexibiliteit en omgang met zijn of haar hybride sociale identiteit.

Zoals het Tannet betaamt is enige zelfreflectie ook niet uitgebleven en het gevoel van onvoldoende actieve deelname aan de maatschappij uitgesproken, al is het beperkt tot de directe, lokale omgeving van het individu zelf. Het project ‘Vizier op Boardrooms’ werd daarop aangehaald als een van de mogelijkheden om hier verandering in aan te brengen.

Project ‘Vizier op Boardrooms’
Het project ‘Vizier op Boardrooms’ is gericht op een betere aansluiting en participatie van Turks Nederlandse professionals en wetenschappers in bestuur- en toezichtkaders van maatschappelijke organisaties. Het project heeft ten doel om bij te dragen aan verscheidenheid en pluriformiteit in het Nederlandse bestuurslandschap waarbij concrete betrokkenheid en gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de toekomst wordt getoond door de deelnemende talenten. De opzet van het project is om potentiële talenten middels een leergang kennis en vaardigheden op te laten doen, de mogelijkheden en de wegen in maatschappelijk Nederland te leren kennen en tevens praktijkervaring te laten opdoen middels meeloopstages bij maatschappelijke instanties. De leergang zal in samenwerking met geaccrediteerde professionele opleidingsinstituten en deskundigen worden opgezet. Voor meer informatie over dit project en eventuele uiting van interesse tot deelname kan contact opgenomen worden via info@tannet.nl.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X