Verslag gastlessen op scholen door Tannet & Rotary
Activiteiten

Verslag gastlessen op scholen door Tannet & Rotary

Het maandelijkse TANNET-diner van maart stond in het teken van de kick-off voor het Gastlessen-project in samenwerking met De Weekend Academy. Het Gastlessen-project is in het leven geroepen om in samenwerking met de Rotary en de professionals van TANNET te koppelen aan een selecte groep kinderen in Nederland. Met dit project beoogt TANNET schoolgaande kinderen op korte termijn te inspireren, te motiveren en te ondersteunen bij onder meer het maken van een bewuste keuze in de vervolgopleiding.

Naar aanleiding van dit diner hebben zich op korte termijn vier enthousiaste kandidaten aangemeld die graag actief willen bijdragen aan dit project. In samenwerking met enkele vertegenwoordigers van de Rotary zijn duo’s gevormd voor het realiseren van de gastlessen. Het vormen van duo’s bleek een uitstekende kans voor TANNET-ers en Rotarians elkaar nader te leren kennen.

Het voorbereidend werk mocht dan eindelijk op zaterdag 14 en 21 november 2015 worden waargemaakt in het bijzijn van de kinderen. “Een bijzonder lastige klus om de kinderen continu bij de les te houden, maar heb bijzonder veel genoten van ieder moment”, aldus Okan Yilmaz, één van de gastdocenten. Met succes en trots kijken alle partijen terug op deze unieke ervaring. Uit een eerste reactie bleek dat De Weekend Academy zeer te spreken is over de inbreng van TANNET en de Rotary voor dit project en zien de inbreng van meer vrijwilligers in de nabije toekomst graag tegemoet.

Vind je het ook leuk om op een middag een uurtje iets te vertellen over jouw beroep aan schoolgaande kinderen? Meld je dan aan via info@tannet.nl

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X