Verslag diner Finance- & Bankiersclub
Activiteiten

Verslag diner Finance- & Bankiersclub

In oktober hebben we mevrouw Zeynep Deldag bij het TANNET Finance- en Bankiersnetwerk diner (Bankiersclub) welkom mogen heten. Zij deelde haar ervaringen vanuit een carrière perspectief met de groep.

Zeynep Deldag is Partner bij EY Financial Services en is onlangs verhuisd van Moskou naar Nederland. Ze heeft ruim 17 jaar ervaring in de bancaire sector en heeft gewerkt in Turkije, CIS (landen van de voormalig Sovjet Unie) en een aantal Europese landen.

Tijdens het diner heeft Zeynep ons meegenomen in haar uitdagende carrière-reis; ze heeft haar ervaring en anekdotes gedeeld waarbij ook mooie hilarische momenten zijn geweest. Waar lagen haar uitdagingen en waar lagen haar kansen? Zo kwamen verschillende thema’s ter sprake; tafel, werk-privé balans, diversiteit en culturele verschillen was daar één van. Plenair werden er vragen gesteld en er was volop interactie. De genodigden waren erg geïnteresseerd in haar verhaal en tips. Als we het mogen samenvatten vanuit Zeynep’s verhaal; bedenk goed welke stappen je zet, maak gebruik van je netwerk en investeer in jezelf. Belangrijker nog: geloof in jezelf. Wij willen Zeynep nogmaals bedanken voor haar tijd en aanwe zigheid.  Namens het Finance- en Bankiersnetwerk willen wij uiteraard ook de leden bedanken voor de interesse en aanwezigheid. Mochten jullie suggesties of ideeën hebben voor een volgend diner, dan horen wij dat graag.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X