Verslag – diner Bankiersnetwerk: Cryptocurrency
Activiteiten Featured In de media

Verslag – diner Bankiersnetwerk: Cryptocurrency

Met trots kijken wij terug naar de vierde bijeenkomst van de Finance- en Bankiersnetwerk dat op 6 oktober 2017 is georganiseerd. Dit keer was het thema cryptocurrency.

Alle genodigden zijn meegenomen in de wereld van cryptocurrencies en de achterliggende blockchain technologie. De avond begon met een introductie waarin de aanwezigen zich hebben voorgesteld en hun ervaring met Bitcoins hebben gedeeld. Vervolgens na een kort filmpje over Bitcoins hebben de deelnemers een interactieve quiz gespeeld en samen op een plezierige manier de Bitcoin wereld ontdekt. De actieve beleggers in cryptocurrencies hebben hun eigen ervaringen met beleggen en de aandachtspunten gedeeld. Er werden veel vragen gesteld en beantwoord. Het thema trok veel aandacht waardoor de genodigden waren uitgenodigd om aan een vervolgsessie deel te nemen die door de Bitcoin beleggers is georganiseerd.

Kortom een zeer succesvolle avond met veel verbinding en interactie. Wij danken iedereen die deel heeft genomen aan deze avond!

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X