Verslag Diner – Bankiersclub (Crowdfunding)
In de media

Verslag Diner – Bankiersclub (Crowdfunding)

Na de succesvolle kick-off in april, is op vrijdag 11 december de tweede bijeenkomst gehouden van het Bankiers & Finance Netwerk. De avond begon met inloop in gezelschap van een drankje. Na het gebruikelijke voorstelrondje, heeft de dagvoorzitter Zeynep Tilki, de bijeenkomst afgetrapt met het onderstrepen van de nut en noodzaak van het Bankiers & Finance netwerk.

Thema van deze avond was innovatie binnen het financiële sector, in het bijzonder de crowdfunding platformen. De jonge ondernemer Johan Biesjot, oprichter en mede-eigenaar van Milestone Crowdfundingen (http://milestonecrowdfunding.nl/) en Bart Slieker gaven een inspirerende presentatie over crowdfunding in het algemeen en hoe zij met hun start-up het eerste crowdfunding beleggingsfonds van Europa hebben opgericht. Milestone crowdfunding legt hun product als volgt uit

De Nederlandse Crowdfundingmarkt is relatief jong en klein, maar groeit enorm snel. Momenteel zijn er meer dan dertig partijen die leningen faciliteren voor midden- en kleinbedrijven.

Bestaande platforms kennen variërende waarderingssystemen en verschillende niveaus van informatievoorziening. Dit maakt het voor een investeerder lastig alle projecten met elkaar te vergelijken.

Het Milestone Crowdfunding Fonds heeft hier de oplossing voor. Wij brengen de markt in kaart door alle projecten op een uniforme manier te waarderen en vervolgens alleen te investeren in de projecten met het beste risico-gewogen rendement.

Het onderwerp zorgde voor veel interessante vragen, deze werden onder genot van een drankje besproken. Het was wederom een geslaagde bijeenkomst, wij danken iedereen voor zijn inhoudelijke bijdrage en de gezelligheid.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X