Verslag Diner – Artsenclub
Activiteiten

Verslag Diner – Artsenclub

Een warme ambiance, uitstekende spijzen, inmiddels het wederzien van zoveel bekende gezichten van vrienden en het welkom heten aan een aantal artsen die nieuwsgierig om zich heen kijken wat de avond hen zal brengen. Restaurant Vandemarkt in Amsterdam was wederom het sfeervolle toneel voor het artsendiner op 6 november 2015.

Binnen de woonkamer sfeer dat deze locatie biedt, was het aangaan van nieuwe contacten ongeforceerd en konden meerdere afwisselende tafelgesprekken gevoerd worden. Onder de aanwezigen bevonden zich artsen, health professionals, chirurgen, cardiologen, psychiaters, oogspecialisten en bestuurders. Men kwam uit alle hoeken van het land zoals Amsterdam, Rotterdam, Arnhem, Groningen, Breda en zelfs over de grens, namelijk uit België.

In een welkomstwoord bedankten de bestuursleden van het Tannet Artsennetwerk Cigdem Ozturk, Ayşe Uslu & Idris Bahçe de aanwezigen voor hun komst en legden het doel van het netwerk nog eens uit. Namelijk het in stand houden van duurzame relaties en het uitwisselen van kennis en ervaringen. Dat allemaal in een omgeving, waarin vriendschap en gezamenlijke interesses voorop staan.

Tannet voorzitter Murat Ersoy benadrukte, aansluitend op het welkomstwoord, dat het prachtig is om te zien hoe het netwerk alsmaar blijft groeien en dat op deze manier een netwerk ontstaat die verantwoordelijkheid heeft in onze maatschappij.

Met al deze ingrediënten was het wederom een mooie en smakelijke avond en zijn er nieuwe vriendschappen bijgekomen. We verheugen ons op de volgende bijeenkomsten en op de verdere ontplooiing van dit artsennetwerk!

 

 

Namens de commissie TANNET Artsennetwerk,

Çiğdem Öztürk, chirurg i.o.
Ayşe Uslu, tandarts
Idris Bahçe, longarts

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X