Verslag Artsendiner 4 november 2022
Activiteiten

Verslag Artsendiner 4 november 2022

Het was een langverwacht moment voor de zorgverleners van TANNET. Op 4 november 2022 vond het jaarlijkse artsendiner plaats in de IJ-kantine in Amsterdam. Health professionals van verschillende disciplines en uit alle hoeken van Nederland kwamen bij elkaar op deze mooie, inspirerende avond.

 

Het was fijn om onze vrienden weer te zien, maar ook om nieuwe vrienden welkom te heten. Onder de aanwezigen bevonden zich huisartsen, apothekers, radiologen en dermatologen. Bijzonder was ook de aanwezigheid van de generatie Z, namelijk studenten geneeskunde met grote wetenschappelijke ambities.

 

Na een warme welkom door de voorzitter van TANNET, Murat Ersoy, werd het woord gegeven aan de bestuursleden van het TANNET-artsennetwerk, Çigdem Öztürk en Idris Bahçe. Ook werd Yasemin Türk als kersverse bestuurslid geïntroduceerd. De bestuursleden stonden stil bij het doel van het netwerk en spraken hun toekomstvisie uit, namelijk het opdoen van professionele kennis door uitwisseling van ervaringen en een verdere uitbreiding van het netwerk door vorming van nieuwe waardevolle vriendschappen.

 

De avond stond verder in het teken van een gezellig diner en borrel. Uiteraard was er genoeg gesprekstof over actuele thema’s in de zorg. Vanzelfsprekend was het Integraal Zorgakkoord een belangrijk onderwerp van discussie tussen de artsen. Daarnaast was volop gelegenheid om te netwerken en van gedachten te wisselen.

 

Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond en willen alle aanwezigen hiervoor bedanken.

Tot snel bij de volgende bijeenkomsten.

 

Ayşe Uslu (Tandarts)

Çigdem Öztürk (Chirurg)

Idris Bahçe (Longarts)

Yasemin Türk (Longarts)

 

 

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X