Ugur Pekdemir Meest Machtig Mooie Mens in Amstelland
Featured In de media

Ugur Pekdemir Meest Machtig Mooie Mens in Amstelland

Met luid applaus werd Ugur Pekdemir gefeliciteerd toen zijn foto in beeld kwam tijdens de aftelvideo van de Top 50 Meest Machtig Mooie Mensen in Amstelland 2022. Hij voegt zich daarmee tot een illuster rijtje met oud-winnaars als Marco van Zijverden, Ger Loogman, Mirjam van ’t Veld, Cees Cuntz en Mike van der Laarse.

 

Dat gebeurde allemaal bij de zeer sfeervolle The Beach in Aalsmeer, met eigenaar Ruud Vismans als gastheer van de bijeenkomst. Na een openings-glühweintje op het terras, waar de gasten met kerstliederen werden toegezongen door enkele leden van musicalvereniging OVA uit Amstelveen, ging de lancering binnen verder. Het officiële gedeelte vond plaats op de veilingtribune waar de nostalgie tegen de muren spat.

 

Ruud Vismans vertelde vol passie, zoals alleen hij dat kan, over het meer dan 100 jaar oude pand en wat er allemaal mogelijk is bij The Beach. En dat is veel. Ook begon hij over de toekomst, waarin hij eerlijk aangaf dat zijn langste tijd bij The Beach er wel op zit. De opvolging staat klaar, de details moeten nog in de juiste kannen worden geschonken.

Vervolgens kwamen Wouter de Vries, voorzitter van Nieuw Ondernemend Aalsmeer (NOA) en Robert van Rijn, wethouder Aalsmeer naar voren. Zij sieren de cover van de wintermagazines en het verhaal gaat vooral over samenwerken. De gemeente heeft de NOA nodig en andersom. Tijdens het interview vertelden ze over deze goede samenwerking en gaan vol vertrouwen het nieuwe jaar in.

 

Voordat de nieuwe cover werd onthuld, nam illusionist Jeroen de Jong, magician with a mission, beide mannen mee in een verbindingsact. Hoe hij het deed, deed hij het, maar de hele zaal kon zien wat wethouder van Rijn niet kon voelen. En toch voelde hij het. Typisch een gevalletje van: je had erbij moeten zijn…Maar na deze truc werd dan toch de cover bekend gemaakt, waar Wouter en Robert mooi en trots met een stevige handdruk op staan.

 

Het laatste gedeelte stond in het teken van de bekendmaking van de Top 50. Alle 50 namen werden op het grote scherm zichtbaar en steeds verdwenen er namen. Tot de Top 3 nog zichtbaar was. Darshan Sloot, John Celie en Ugur Pekdemir hebben de podiumplekken dit jaar, waarbij Ugur, directeur Rabobank Metropoolregio Amsterdam, er met de 1ste plek vandoor ging. Maar aan het applaus te horen, waren alle aanwezigen het daar roerend mee eens. Met een mooie bokaal en een ingelijst juryrapport kon Ugur gerust thuiskomen.

De nieuwe magazines vallen z.s.m. op de bedrijfsdeurmatten maar zijn nu al online te lezen via INTO business | INTO business – INTO business

Geschreven door INTO business Amstelland
Gepubliceerd op donderdag 15 december 2022 om 08:46

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X