TANNET DINNER (vrijdag 5 sept.)
Activiteiten

TANNET DINNER (vrijdag 5 sept.)

De aankomende Maandelijkse Tannet Dinner is op vrijdag 5 september. Deze Dinners zijn vooral om elkaar te zien en om gezellig samen te dineren en te genieten van de Jazz muziek in Club Dauphine.

Maar zoals gewoonlijk bieden we aan het begin van dinner het podium aan iemand met een bijzonder verhaal. Dit keer is dat Hulya Uslu.

Historica Hülya Uslu, auteur van het boek ‘Turkije en de weg naar democratie’ buigt zich over de ontwikkeling van de Turkse democratie, mede door de groeiende betekenis van het land en de opkomst en het belang van de AKP van premier Erdoğan. Hülya Uslu geeft antwoord op de vraag waarom het democratiseringsproces in Turkije zo stroef verloopt en hoe deze weer vlot getrokken kan worden. …….(onderaan meer info hierover)

Vrijdag 5 sept 2014 
(inloop vanaf 18:00 uur, Diner om 19:00 uur)

Locatie
Café-restaurant Dauphine
Prins Bernhardplein 175, 1097 BL Amsterdam
(tegenover Station Amsterdam-Amstel)
Tel: 020-46 216 48
www.caferestaurantdauphine.nl
(Ingang parkeergarage via achterzijde)

Kosten
De Tannet Dinner is exclusief toegankelijk voor netwerkleden en bedraagt €35,- (i.p.v. €55,-). Dit is inclusief een 2-gangendiner, drank en gratis parkeren. Genodigden mogen introducés meenemen. Alle deelnemers dienen zich aan te melden.

Aanmelden
Aanmelden kan via een mail naar info@tannet.nl

Wij zien uit naar jullie deelname en verdere verdieping van onze vriendschap!

—- 

‘De democratisering in Turkije gaat schoksgewijs en asymmetrisch. De politieke mobilisering van Anatolië draagt bij aan democratisering maar is tegelijkertijd een uitdaging. Structurele omwentelingen moeten uit het Turkse volk zelf komen.’De Turkse weg naar democratie speelt zich af voor het oog van de wereld. Dat kan ook niet anders, gezien de unieke positie van Turkije als snel opkomende economie, strategische partner van het Westen en natuurlijke brug naar het Oosten en Midden-Oosten.Turkije is een land van kansen en beperkingen. Deze beperkingen komen voornamelijk voort uit de eigen geledingen. Niettemin is Turkije in potentie een land vol mogelijkheden. De komende periode is erg belangrijk voor Turkije en de wereld. Slaagt de jonge democratie er in de democratische waarde werkelijk te verankeren? Of glijdt het land wederom af naar een eendimensionale politiek, waarbij oppositie gezien wordt als een daad tegen de staat.
 

resume writing experts

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X