Tannet Artsennetwerk opgericht
Activiteiten In de media

Tannet Artsennetwerk opgericht

Op initiatief van Tannet kwamen in juni 2011 enkele tientallen artsen van Turkse komaf bijeen in hotel Krasnapolsky te Amsterdam met als doel elkaar leren kennen en samen een gezellige avond door te brengen.

De opkomst was overweldigend. Initiatiefnemer en bestuurslid, dr. Çiğdem Öztürk: “op het laatste moment moesten we naar een grote ruimte uitwijken omdat we meer aanmeldingen kregen dan verwacht”. Onder de 40 aanwezigen bevonden zich artsen, specialisten maar ook andere health professionals, zoals chirurgen, oncologisten, cardiologen, nefrologen, oogspecialisten en bestuurders.

Men kwam  uit alle hoeken van het land zoals Amsterdam, Rotterdam, Arnhem, Groningen, Breda en zelfs over de grens, namelijk uit België. Tijdens een uitgebreide diner maar ook daarna heeft men bij de lounge-bar onder het genot van een drankje was er veel ruimte voor uitwisseling wat zeer goed ervaren is.

In een welkomstwoord bedankte de voorzitter, Ali Müjde de aanwezigen voor hun komst en zei dat dit initiatief hopelijk een 1e stap is in het vormen van een artsen netwerk onder leiding van Tannet. Ook zei hij zeer trots te zijn met het gegeven dat steeds meer Turkse Nederlanders in dit beroepsgroep een plekje verwerven.

Op het eind hebben de aanwezigen aangegeven dat er behoefte is aan een vervolg.

Om in de desbetreffende behoefte te vervullen, heeft de voorzitter de intentie uitgesproken om twee bijeenkomsten te plannen voor het komende jaar.

Met genoegen kijken we naar een zeer geslaagde avond die zeker een vervolg gaat krijgen.

Initiatiefnemers voor deze avond waren: Çiğdem Öztürk, İdris Bahçe en Murat Ersoy.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X