Succesvol eerste Tannet Dinner
Activiteiten

Succesvol eerste Tannet Dinner

Wat ontzettend leuk en belangrijk dat jullie dit organiseren”, aldus één van de ca. dertig deelnemers aan de eerste Tannet Dinner op vrijdagavond 2 mei in Amsterdam. In zijn openingswoord benadrukte de voorzitter van Tannet het belang van sociale cohesie voor een netwerk als deze. “Met deze maandelijkse bijeenkomsten willen we het netwerk gelegenheid bieden elkaar beter te leren kennen en tevens een podium creëren om opinies te delen over interessante thema’s. Dit kunnen externe gasten zijn maar ook Tannet’ers zelf”, aldus Ali Müjde.

Met het oog op de verkiezingen voor het EU-parlement van 22 mei waren Turks-Nederlandse kandidaten uitgenodigd. De volgende kandidaten hebben zich kort en krachtig voorgesteld:

Los van de partij ideologische verschillen viel op dat alle kandidaten ingingen op het belang van Europese aandacht voor de bestrijding van discriminatie en werkloosheid. Over de toetreding van Turkije bij de EU was de algemene stemming dat toetreding op termijn wenselijk is maar dat dit een verantwoordelijkheid van Turkije zelf is. De belangrijkste boodschap van de avond was: GEBRUIK JE STEMBILJET.

De drie sprekers mengden zich daarna onder de aanwezigen en discussieerden verder onder het genot van een heerlijk diner.

De levendige ambiance van Restaurant Dauphine gelegen nabij het Amstelstation in combinatie met de kosteloze parkeergelegenheid werd alom gewaardeerd door de deelnemers.

De volgende Tannet-dinner is op de 1e vrijdag van de volgende maand: 6 juni 2014, wederom in Restaurant Dauphine.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X