Organisatie

Raad van bestuur

Murat Ersoy, voorzitter

Murat studeerde bedrijfskunde in Leiden, St. Louis en in Shanghai. In het dagelijkse leven is hij werkzaam als Business Consultant en wordt ingezet bij binnen- en buitenlandse bedrijven en is daarnaast bestuurder van een zorginstelling.

Erhan Yıldız, penningmeester

Erhan studeerde bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg. In zijn loopbaan is Erhan betrokken geweest bij tientallen fusies en overnames, adviseerde hij ondernemingen bij financieel strategische investeringsbeslissingen en begeleidde hij ondernemers in belangrijke transitiefases van hun ondernemersbestaan. Thans is Erhan actief als investment manager bij een internationale investeerder in infrastructurele projecten. Sinds 2012 is Erhan lid van het bestuur van Tannet en bekleedt de rol van penningmeester.
 

Martin Erkal, bestuurslid

Martin heeft technische bedrijfskunde gestudeerd aan de TU in Eindhoven. Gedurende zijn carrière heeft hij verschillende functies bekleed in de internationale Telecom sector. Onlangs heeft Martin een switch gemaakt naar de nieuwe wereld van “Internet of Things“ om daar sales teams en klanten te bedienen met op maat oplossingen en diensten. Martin is in 2016 toegetreden als bestuurslid bij TANNET. Binnen TANNET is Martin onder andere verantwoordelijk voor de werkgroep Toezichthouders dat zich richt op meer diversiteit in de Raden van toezicht en commissariaten.

 

Raad van Advies

Uğur Pekdemir, Raad van Advies lid & oprichter Tannet

Uğur studeerde economie aan de Universiteit van Tilburg en heeft later postdoctorale bestuurskunde gedaan. Hij vervult uiteenlopende bestuursfuncties en is een veelgevraagd gastspreker op universiteiten, congressen en symposia. In het dagelijkse leven is hij werkzaam als Directievoorzitter Rabobank Noord-Kennemerland.
Hij is een van de oprichters van Tannet en is voorzitter geweest tussen 2000-2011. Voor ons is hij vooral bekend als één van de founding fathers en de jarenlange boegbeeld van Tannet.

Melek Usta, Raad van Advies lid & oud bestuurslid

Na haar opleiding Personeel & Arbeid heeft Melek gewerkt als manager in de uitzendbranche. In 2000 begon zij haar eigen werving, selectie en adviesbureau onder de naam ‘Colourful People’. In 2006 werd Melek uitgeroepen tot de Zwarte Zakenvrouw van het jaar. Tevens is zij tussen 2006-2008 is zij directrice geweest van Tannet, en tussen 2008-2011 was zij bestuurslid.

Atilla Aytekin, Raad van Advies lid & oprichter Tannet

Atilla studeerde bestuurlijke Informatiekunde aan de Katholieke Universiteit Brabant. Hij is ondernemer en directeur/ groot aandeelhouder van Triodor BV en werd in 2008 uitgeroepen tot ondernemer van het jaar in Amsterdam. Tussen 2002-2005 was hij de directeur van Tannet en tot 2011 nam hij deel aan het bestuur.

dr. ir. Uzay Kaymak, Raad van Advies lid & oprichter Tannet

Hij is als universiteit hoofddocent van het Econometrisch Instrittuut verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. dr. ir. Uzay Kaymak is tevens bijzonder hoogleraar ‘Intelligence and Computation in Economics’ aan de Erasmus School of Economics, Capaciteitsgroep Economie.dr. Kaymak studeerde Electrotechniek aan de TU Delft. Hij is ontwerper informatietechnologie en systemen en gepromoveerd in Besliskunde. Na zijn promotie is hij werkzaam geweest bij TU Delft en Shell International E&P.Tussen 2000-2011 nam hij deel aan het bestuur, en is een van de oprichters van Tannet.

Ali Mujde, Raad van Advies lid & oud bestuurslid

Ali begon zijn carrière bij de KLM en studeerde daarnaast Personeel & Arbeid. Hij werkte ca. 9 jaar in leidinggevende functies in de arbeidsvoorziening en welzijnssector. In deze periode studeerde hij af, d.m.v. een academische deeltijdstudie Organisatiekunde. Hij heeft een aantal jaar in het hoofdbestuur gezeten van de Vereniging Humanitas. Na een aantal jaar als Beleidsadviseur HRM bij de Nederlandse Politie, is hij overgestapt naar de sector onderwijs. Hij werkt momenteel voor de opleidings- en mobiliteitsfonds voor de HBO in Den Haag en is daarnaast docent Management & Organisatie op de Hogeschool van Amsterdam.

 
X