Masterclass Effectief Netwerken
Activiteiten

Masterclass Effectief Netwerken

Door: Charles Ruffolo, The NetworKing Academy
Datum: Vrijdag – 27 januari 2012
Locatie: CMS Derks Star Busman – Utrecht
Inclusief: Diner + Certificaat + Gratis boek (Netwerk, je weg naar succes)

TANNET organiseert een exclusieve Masterclass over Effectief Netwerken samen met Charles Ruffolo die verbonden is aan de Nijenrode Universiteit.

Netwerken “is a way of life” zoals Charles Ruffolo dat zegt. Het is het leggen en onderhouden van contacten die je verder kunnen helpen in je werk, je carrière en je privéleven. Maar hoe doe je dat en wat levert het voor je op?

Je leert in deze interactieve masterclass de fijne kneepjes van het (zakelijk) netwerken om zo meer successen te behalen. Naast het sociale component en het makkelijk kunnen bewegen in groepen, komt ook het zakendoen aan bod.

DOEL VAN DE MASTERCLASS
De Masterclass heeft een krachtige en innovatieve formule. Je wordt geprikkeld en geïnspireerd om op een actieve manier te leren. Na de interactieve Masterclass beheers je de volgende gedragseigenschappen:
– Je legt makkelijk en ontspannen contacten met anderen
– Je weet een eerste contact altijd uit te bouwen tot een vervolg
– Je netwerkt op een plezierige en professionele manier

PROGRAMMA
14:00 uur Ontvangst met koffie en thee
14:30 uur Welkom en introductie
14:35 uur Netwerk – Je weg Naar Succes
15:30 uur Netwerken In Actie – Interviews en Pauze
16:00 uur Motivatie & Enthousiasme – ‘Ruffle Shuffle’ kaartspel
18:00 uur Dinner
19:30 uur Afsluiting en Einde

AANMELDEN
Deze exclusieve Masterclass wordt aangeboden voor een gereduceerde tarief van €50,- voor de Tannet leden. Niet leden betalen €75,-. (inclusief BTW)

Maximum aantal deelnemers is gelimiteerd op 35.
Deelnemers ontvangen het boek “Netwerk, Je Weg Naar Succes” van Charles Ruffolo en een Officeel Certificaat voor deelname.

Om je aan te kunnen melden is een mail met je Volledige naam, Emailadres, Postadres, Geboortedatum/ -plaats, voldoende.
Je kunt mailen naar: info@tannet.nl. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging en gedetailleerde informatie.
——————————-
CHARLES RUFFOLO
‘Ruf’ staat alom bekend om zijn dynamische aanpak van netwerken, zijn onnavolgbare stijl, charisma, gedegen adviezen en oprechte betrokkenheid met anderen – wat hem een trouwe aanhang over de hele wereld heeft opgeleverd.

Charles D.A. Ruffolo, MPA is een Amerikaan van Italiaans/Ierse afkomst en getrouwd met een Nederlandse vrouw. Na een carrière in het Amerikaanse leger (o.a. in Nederland ) introduceerde hij een internationale methodiek voor netwerken en is de oprichter van The NetworKing B.V.

Hij is internationaal spreker, trainer, schrijver en uitgever. Hij spreekt meer dan 150 keer per jaar, wereldwijd, in meer dan tien landen waaronder Turkije. Hij is ondermeer lid van het Committee American Chamber of Commerce in Nederland, voorzitter van de Amsterdam American Business Club, Adviesraad/Partner Big Improvement Day en oprichter van Stichting Giving Back, een carrière begeleidingsprogramma voor middelbare scholieren van etnische afkomst.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X