J.P. Balkenende feliciteert Ugur Pekdemir
Featured In de media

J.P. Balkenende feliciteert Ugur Pekdemir

Ugur Pekdemir, één van The founding fathers, oud bestuursvoorzitter en nu lid Raad van Advies van TANNET is geportereerd in het boek” Leidraad voor inspirerend leiderschap; 15 duurzame kernwaarden van topbestuurders en deskundigen”
Op 26 oktober werd tijdens het seminar het boek ‘insprirerend leiderschap’ onder leiding van oud premier Jan Peter Balkenende gepresenteerd. In dit boek komen 15 topbestuurders aan het woord. In het illustere rijtje van onder meer Hans Wijers (oud minister van Economische Zaken), Herman Wijffels (o.m. oud vooriztter Sociaal Ecomisch Raad) is ook Ugur Pekdemir (directievooritter van Rabobank Noord-Kennmerland).

 
Over het boek “Inspirerend leiderschap”
In het boek komen vijftien topbestuurders en deskundigen aan het woord over leiderschap en duurzaamheid. Vijftien inspirerende persoonlijkheden die hun sporen als CEO, commissaris of deskundige ruimschoots hebben verdiend. Tijdens de gesprekken die de auteurs met hen hebben gevoerd, deelden zij openhartig hun inzichten en ervaringen. Ondanks de verschillende achtergronden bleken ze het onafhankelijk van elkaar verrassend vaak eens. Want uit die gesprekken kwamen vijftien terugkerende kernwaarden naar voren, kwaliteiten waarover een hedendaagse leider moet beschikken om succesvol te zijn en de organisatie naar een nieuwe, duurzame toekomst te loodsen. Een leider die deze kernwaarden in zich verenigt, zal anderen inspireren en motiveren. Dit boek biedt voor iedereen een unieke inkijk met praktische tips en is uitermate geschikt voor leidinggevenden die hun leiderschapskwaliteiten willen verbeteren.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X