Interview met, Deniz Boran, een nieuwe Tannet’er
Interviews

Interview met, Deniz Boran, een nieuwe Tannet’er

Geboren Turkse, getogen Nederlandse! Bevoorrecht om het beste van twee werelden mee te hebben.

Door: Ali Müjde, juli 2015

Deniz, wil je je kort voorstellen ?

Rustgevend, verfrissend en verhelderend, zomaar een aantal eigenschappen die mij goed beschrijven en tevens kenmerkend zijn voor de betekenis van mijn naam. Mijn naam is Deniz Boran, een geboren Turkse, getogen Nederlandse, opgegroeid in hartje Rotterdam en nog altijd woonachtig in deze dynamische stad.

Na mijn studies Fiscale economie en Facility management ben ik mijn carrière gestart als leveranciers- en contractmanager bij de gemeente Rotterdam. In deze functie hebben deelnames aan grote Europese inkooptrajecten, een belangrijk onderdeel uitgemaakt van mijn werk. Mijn passie in het werkveld gaat uit naar het bijdragen aan de stad Rotterdam. Mijn huidige functie als inkoopconsultant bij Woonstad Rotterdam is daarbij zeker geen uitzondering. Temeer omdat ik in mijn huidige functie participeer in de strategievorming voor de inkoop en realisatie van nieuwe vastgoedprojecten, waarvan het resultaat uiteindelijk ergens in Rotterdam te bewonderen is. Mijn huidige functie combineer ik met mijn studie voor inkoopmanagement die ik naar verwachting eind 2015 zal voltooien.

Waarom heb je je aangesloten bij het Tannet-netwerk?

Mijn voornaamste doel om aan te sluiten bij Tannet was aanvankelijk het verrijken van mijn netwerk en kenniskring met professionals uit verschillende disciplines en achtergronden. Mijn contacten met de huidige bestuursleden hebben me geholpen om in aanraking te komen met Tannet en uiteindelijk mag ik me gelukkig prijzen om nu ook officieel onderdeel te mogen uitmaken van deze ‘grote familie’.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik positief verrast ben door de mensen van Tannet. Zoveel diversiteit in vakgebieden, jong en oud in volledige harmonie, een laagdrempelige benadering en focus op persoonlijk en zakelijk succes. Succes is betrekkelijk en ruim interpreteerbaar, maar wel een keuze die we voor onszelf maken. Iets wat we bij Tannet allemaal gemeen hebben, schat ik in. Het is een echt vriendennetwerk, waarbij interesse in het individu en diens kwaliteiten hoog staan aangeschreven. Dit is wellicht één van de onderscheidende aspecten van Tannet in vergelijking tot andere netwerken. Tannet, een absolute aanwinst voor de kenniskring van een professional, en zo ook voor mij.

Wat wil je brengen en halen in het Tannet-netwerk?

Mijn inbreng is mijn kennis, vaardigheden en een positieve persoonlijkheid, zowel op korte als op lange termijn. Eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat de eerste periode van mijn lidmaatschap in het teken staat van “halen”. Deelname aan activiteiten, kennismaken met nieuwe professionals en nieuwe plekken ontdekken. Echter ben ik er zeker van overtuigd dat mijn actieve inbreng in de komende periode zichtbaar zal worden. Mede doordat nieuwe ideeën voor Tannet steeds meer gestalte gaan krijgen en in de loop van tijd officieel geïntroduceerd zullen worden.

Heb je suggesties voor Tannet?

Never change a winning team! Voor zover ik het eerste jaar heb mogen ervaren bij Tannet vind ik dit team op de goede koers. Kwaliteit gaat voor kwantiteit bij Tannet heb ik me laten vertellen en deze koers past hier goed bij. Ik ben van mening dat Tannet bijdraagt aan het ontstaan van nieuwe vriendschappen, die ook buiten de kringen van Tannet worden voortgezet. In dat kader wil ik opperen om naast de focus op formele bijeenkomsten en activiteiten tevens te investeren in informele activiteiten en subnetwerken, denk hierbij aan het opzetten van een activiteitencommissie die zich inzet voor de organisatie van events en uitjes. De recente culinaire trip naar Florence, waarvan de organisatie mede bij mij lag, is hier een uitstekend voorbeeld van.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X