Het Tannet Artsennetwerk is nu een feit!
Activiteiten Featured In de media

Het Tannet Artsennetwerk is nu een feit!

Het Tannet Artsennetwerk met een snel groeiend clubje artsen is een beginnend initiatief, echter de basis lijkt nu goed te zijn gelegd. Vrijdag 17 februari, kwamen ruim 50 artsen bijeen om elkaar te ontmoeten. Met uitzicht op de haven in Scheveningen was The Harbour Club bij uitstek een geschikte locatie om te kunnen ontspannen na een drukke dag op het werk. Tussen de aanwezige gasten waren artsen aanwezig vanuit verschillende specialisaties en vanuit verschillende fasen in hun medische carrière en tevens vanuit verschillende plekken uit Nederland.

De avond bestond uit een deel waar samen werd gedineerd en vervolgens de gelegenheid om te borrelen en te netwerken. Gespreksstof was er genoeg aangezien er veel herkenningspunten waren vanuit het vak. Het merendeel heeft met elkaar kennis kunnen maken, ook werden ideeën naar voren gebracht waar het Tannet Artsennetwerk een invulling aan zou kunnen geven in de toekomst. Het feest onder begeleiding van een Dj ging nog enige tijd door. De aanwezige artsen en Health professionals spraken hun tevredenheid uit over de avond en zien graag een vervolg.

De volgende bijeenkomst zal zijn op zaterdag 20 oktober. De datum staat vast, over het programma volgt meer informatie! Het Tannet Artsennetwerk is nu een feit!

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X