Gala Tannet succes!
Activiteiten

Gala Tannet succes!

Zaterdag 20 november 2010 was voor Tannet een belangrijke dag. Het was namelijk 10 jaar geleden dat een aantal filantropen besloten het Turks Academisch Netwerk op te richten.

Als locatie voor het gala is gekozen voor Rotterdam met een prachtig uitzicht over de Maas. Het jubileumgala dat onder leiding stond van Pia Dijkstra werd geopend door de burgemeester van Rotterdam, Ahmet Aboutaleb. Hij stak een hart onder de riem van Tannet en benadrukte de positieve rol van dit soort organisaties in het integratie en emancipatieproces.

Het veelzijdige en feestelijke programma dat door Ebru Umar & Yesim Candan was georganiseerd omvatte naast een meergangen menu voor muziek en entertainment. De voorzitter, Ugur Pekdemir, bedankte de oude de huidige bestuurleden voor de bereikte doelstellingen tot nu toe.

De award winnende pianiste Karsu Dönmez trad op en Funda Müjde zorgde voor cabaret met een knipoog. Aan het eind van de avond lukte het The Eventband met gemak om iedereen op de dansvloer te krijgen. Kortom een bijzonder avond met inspiratie om met nog meer enthousiasme door te gaan.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X