DE EINDEJAARSAFSLUITING VAN TANNET
Activiteiten Featured

DE EINDEJAARSAFSLUITING VAN TANNET

(Mede door Funda Müjde)

Het ziet eruit als een tikfout, maar de N van Tannet is bewust vervangen door een M. Waarom? Omdat de digitale zoom meeting op de 18e op zijn Turks voelde als TAM Goed, zoals een netwerk hoort te zijn. Tijdens deze eindejaarsafsluiting werd plezier gecombineerd met een beetje werk.

De avond begon met een geweldige bijdrage van Ugur Pekdemir, zoals we dat van hem gewend zijn. Op geheel eigenwijze manier, als ware hij een geboren poëet is, nam Ugur ons mee in de reis die Tannet over de jaren heen heeft gemaakt: de ontstaansgeschiedenis, missie, visie en normen en waarden kwamen aan bod. Het doel van de monoloog was om na een terugblik met de aanwezigen vooruit te blikken naar 2021. En natuurlijk elkaar een hart onder de riem te steken vanwege de wereldwijde zorg door Corona.

Uit de toespraak van Ugur bleek wel dat de rol die Tannet wil vervullen in de maatschappij niet is veranderd. Tannet wil nog altijd actief deelnemen, actuele thema’s aankaarten, entameren en een mooi voorbeeld zijn voor de nieuwe generatie Nederlanders.

Daarna gingen de leden in groepjes uiteen om met elkaar na te denken over de punten waar Tannet zich het komende jaar op gaat richten en de wijze waarop. Na de brainstormsessies in groepjes in de chatrooms, kwamen de leden wederom bij elkaar om de ‘oogst’ te bespreken. De symbolische prijzen maakten het geheel leuk, maar de grootste prijs bleek dat we allen hunkerden naar soortgelijke bijeenkomsten en naar samen zijn en samen een rol van betekenis spelen in de wereld in het algemeen en in Nederland in het bijzonder.

De komende tijd gaat Tannet verder aan de slag met alle input die we hebben opgehaald en maken we ruimte voor vernieuwing. 

Zo gaan we allianties aan met meerdere netwerken, zoals vrouwennetwerken en het netwerk van expats. Ook willen we meer aandacht schenken aan persoonlijke ontwikkeling. We willen ons met name richten op het bestrijden van kansenongelijkheid en als rolmodellen fungeren en andere jongeren ondersteunen. Ook gaan we – als Corona het toelaat – meer ontmoetingen en bijeenkomsten organiseren op de werkvloer van vakgenoten/beroepsgroepen om zo bij elkaar in de keuken te kijken!

Een zeer geslaagde eerste digitale bijeenkomst wat naar meer snakt.
Uiteindelijk zijn we samen sterker.
Alleen gaan we sneller, maar samen komen we verder!

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X