Bestuurswisseling en nieuwe voorzitter
In de media

Bestuurswisseling en nieuwe voorzitter

Beste Tannet’er

In november hebben we als Tannet ons tienjarig jubileum gevierd. In januari hebben we als bestuur teruggekeken op het afgelopen jaar en gediscussieerd over de te volgen strategie voor de komende jaren. Dit heeft geleid tot een herbezinning met als uitkomst een kleiner doch slagvaardiger/actiever bestuur zonder een aparte directeursrol. Hierbij maken we gebruik van het natuurlijke uitstroommoment van bestuursleden. Wij willen als bestuursleden ‘van het eerste uur’ graag het stokje overdragen aan nieuwe bevlogen bestuursleden.

Tannet gaat door met het organiseren van interessante Tannetmeetings en zal daarnaast een werkgroep media oprichten. Het bestuur zal bestaan uit vier personen met als nieuwe voorzitter Ali Müjde.  Wij zijn er als bestuur van overtuigd dat Ali de juiste competenties heeft in deze fase van Tannet het stokje over te nemen.

De overige bestuursfuncties zullen ingevuld worden. Dit betekent dat er ruimte is voor nieuwe bestuursleden, waarvan in ieder geval één bestuurslid affiniteit zal moeten hebben met media en journalistiek. Mocht je interesse hebben of iemand weten, wend je dan tot Ali Müjde
( a.mujde@kpnmail.nl ).

Zoals je hebt gemerkt, hebben we dit jaar geen nieuwjaarsborrel georganiseerd. Dit waren we wel van plan, maar we hebben dit voornemen omgezet in het voornemen om een Tannet lentefeest te houden waarin we tevens aandacht kunnen schenken aan de bestuurswisseling en de nieuwe koers van Tannet. Zodra we hier klaar voor zijn, ontvang je nader bericht.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

Ugur Pekdemir,
voorzitter Tannet

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X